Χάρτης – Οδηγίες Πρόσβασης

 
View Larger Map

Το Σχολείο μας βρίσκεται στη Λεωφ. Δημοκρατίας 108, στο Κερατσίνι, και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη με μέσα δημόσιας συγκοινωνίας καθώς και αυτοκίνητο. Ενδεικτικά αναφέρουμε :

Λεωφορείο : Η γραμμή ΟΑΣΑ 843 (Πειραιάς - Πέραμα) ξενικά από το λιμάνι του Πειραιά, κάνει στάση στον σταθμό ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ και μετά από διαδρομή 3,0 χλμ και διάρκεια περίπου 10 λεπτά κάνει στάση έξω από το Σχολείο (στάση Καλοσκάμη). Έτσι υπάρχει εύκολη πρόσβαση από όλα τα σημεία του λεκανοπεδίου που είναι κοντά στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ. Για τα ωράρια και την διαδρομή του λεωφορείου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τού ΟΑΣΑ.

Αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά : Ακολουθείτε την Ακτή Κονδύλη μέχρι την Εκκλησία του Αγ. Διονυσίου όπου στρίβετε δεξιά. Περνάτε την γέφυρα και συνεχίζετε δεξιά στην οδό Αγ. Δημητρίου (Γιαννιώτικοι Φούρνοι). Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε αριστερά στην οδό Χορμοβίτου (Κατάστημα μηχανών SYM). Συνεχίζετε ευθεία στην οδό Χορμοβίτου η οποία αργότερα μετονομάζεται σε οδό Παπανικολή και Λεωφ. Δημοκρατίας. Το Σχολείο βρίσκεται στον αριθμό 108 στην δεξιά πλευρά της Λεωφόρου.

Αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας : Ακολουθείτε την Λεωφ. Συγγρού και μετά την Λεωφ. Ποσειδώνος (Παραλιακή) με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. Συνεχίζετε παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου και μπαίνετε δεξιά στην οδό Κόνωνος (πινακίδα «προς Κερατσίνι») και βρίσκεστε στην Ακτή Κονδύλη. Ακολουθείτε την Ακτή Κονδύλη μέχρι την Εκκλησία του Αγ. Διονυσίου όπου στρίβετε δεξιά. Περνάτε την γέφυρα και συνεχίζετε δεξιά στην οδό Αγ. Δημητρίου (Γιαννιώτικοι Φούρνοι). Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε αριστερά στην οδό Χορμοβίτου (Κατάστημα μηχανών SYM). Συνεχίζετε ευθεία στην οδό Χορμοβίτου η οποία αργότερα μετονομάζεται σε οδό Παπανικολή και Λεωφ. Δημοκρατίας. Το Σχολείο βρίσκεται στον αριθμό 108 στην δεξιά πλευρά της Λεωφόρου.

Αυτοκίνητο από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας : Ακολουθείτε την Εθνική οδό μέχρι το τέλος της στον κόμβο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας και συνεχίζετε με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. Συνεχίζετε παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου και μπαίνετε δεξιά στην οδό Κόνωνος (πινακίδα «προς Κερατσίνι») και βρίσκεστε στην Ακτή Κονδύλη. Ακολουθείτε την Ακτή Κονδύλη μέχρι την Εκκλησία του Αγ. Διονυσίου όπου στρίβετε δεξιά (Γιαννιώτικοι Φούρνοι). Περνάτε την γέφυρα και συνεχίζετε δεξιά στην οδό Αγ. Δημητρίου. Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε αριστερά στην οδό Χορμοβίτου (Κατάστημα μηχανών SYM). Συνεχίζετε ευθεία στην οδό Χορμοβίτου η οποία αργότερα μετονομάζεται σε οδό Παπανικολή και Λεωφ. Δημοκρατίας. Το Σχολείο βρίσκεται στον αριθμό 108 στην δεξιά πλευρά της Λεωφόρου.

Αυτοκίνητο από Κορυδαλλό & Νίκαια : Ακολουθείτε την Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη και αφού διασχίσετε τον Κορυδαλλό, την Νίκαια και το Κερατσίνι φτάνετε στην διασταύρωση με την Λεωφ. Σαλαμίνος (Πέτρου Ράλλη) και την Λεωφ. Σχιστού. Συνεχίζετε ευθεία με το «Supermarket Σκλαβενίτη» να βρίσκεται στα δεξιά σας. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε αριστερά και βρίσκεστε στην Λεωφ. Δημοκρατίας. Το Σχολείο βρίσκεται στον αριθμό 108 στην αριστερή πλευρά της Λεωφόρου.

Αυτοκίνητο από την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου : Βγαίνετε από την Εθνική οδό στην έξοδο «Πειραιάς - Σκαραμαγκάς» και συνεχίζετε ευθεία στην Λεωφ. Σχιστού. Στο τέλος της Λεωφ. Σχιστού φτάνετε στην διασταύρωση με την Λεωφ. Σαλαμίνος (Πέτρου Ράλλη) και την Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη. Στρίβετε δεξιά με το «Supermarket Σκλαβενίτη» να βρίσκεται στα δεξιά σας. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε αριστερά και βρίσκεστε στην Λεωφ. Δημοκρατίας. Το Σχολείο βρίσκεται στον αριθμό 108 στην αριστερή πλευρά της Λεωφόρου.